Sea of Garbage

Gw lagi browsing2 nemu judul Sea of Garbage, pas gw iseng buka….. ternyata dari Indonesia lah…sedih banget deh 😦

This is the Citarum river, in Indonesia, possibly the most polluted river in the world, due to mankind’s greed and insensibility regarding environment. Once one of the most beautiful waters in Asia, now the Citarum is a graveyard of debris, where locals, who can no longer fish, risk their lives scavenging for bottles and anything else they might sell for a small profit.

sea of garbage

sea of garbage

sea of garbage

Iklan

15 thoughts on “Sea of Garbage

  1. hehe…kalo sungai deket rumah saya,masih bersih.Harus dijaga dn dirawat selalu.kalo sungai udh kayak gitu,susah ngembaliin kyk semula lagi,khan?

  2. biasa, daerah perkampungan.
    Walaupun kampung yg pentin bersih dan indah,dan yg pasti pemandangan nya yg WAAAHH… dijamin.
    Mau Coba datang ke pulau kmp halaman ku?

  3. googling searching kata2 ini…
    ”JEMAJA” , kep.anambas atau ‘ Pantai Padang Melang ‘ …
    Di jamin bakal bengong… Saking takjubnya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s